2010 Najaarsrit


Op zondag 10-10-10 om 10.10 vertrokken we vanaf de middenweg voor de Najaarsrit

Schitterend weer en er waren tussen de 30 en 35 scoots. Fantastisch om te zien.Langs de dijk via Durgerdam
en Monickendam kwamen we in Volendam waar onze eerste stop was. Een man die daar het verkeer regelde
werd helemaal gek en wou ons een achteraf plaatsje geven. Niet dus!!

Leuk om met iedereen te kletsen en iedereen in het echt te leren kennen.

De ene scooter nog mooier dan de andere.Onze leider had een opvallende vlag op zijn scoot waardoor we hem niet zo snel uit t oog konden verliezen. Dat dit wel gebeurd is.... ach een kleinigheidje hou je altijd.
In Graftrijp hebben we geluncht. Was erg lekker en iedereen stond in de starthouding om weer te vertrekken toen er bij iemand de helm stuk was gegaan en dat dat nog even gemaakt moest worden. En dan duurt wachten zo langggggggggggggggggggg!!!

En via Beverwijk kwamen we in Ijmuiden aan.Heel even gestopt daar. Doordat het al wat later was dan gepland zijn een aantal scootisten alvast richting huis gegaan. De meeste moesten nog minstens een uur of langer rijden om thuis te geraken.

En met ongeveer 17 scooters zijn we via Haarlem/ Spaarnwoude naar het eindpunt gereden bij Schiphol Oost. Het was een geslaagde dag en erg gezellig en er zijn onderling een hoop vrienden gemaakt die het allemaal leuk vinden om te rijden. Ik heb het ervaren als heel leuk. Was mijn 1e echte rit want ik had toen net een maand mijn rijbewijs. Het weer speelde mee en er word zeer gemoedelijk gereden.

Als je vooraan wil rijden ga je vooraan rijden en als je achteraan wil rijden ga je achteraan rijden het maakt niemand wat uit.

Met dank aan Caroline.

 Filmverslag met dank aan Dick