Wie zijn wij.

Wij zijn een gezellige, vrijblijvende en zeer aktieve motorscooterclub met rond de 400 leden door heel Nederland en België.
De motorscooter wint al jaren aan populariteit, steeds vaker stappen motorrijders over op de super comfortabele scooters.
Onze club wil graag zo veel mogelijk motorscooter liefhebbers bij elkaar brengen.
Bij DBS maakt het niet uit welk merk je rijdt, of je 2 of 3 wielen hebt, of hoeveel cc de motorscooter heeft. Alles gaat prima samen.

Onze ritten zijn dermate samengesteld dat men lekker kan rijden maar ook de tijd heeft om de omgeving in zich op te nemen.
Wij kunnen hier van alles schrijven maar het beste is om het zelf eens te ervaren. Kijk in onze agenda en zie wanneer we en waar we binnenkort gaan rijden.

Foto gemaakt tijdens één van onze ritten.
DUTCH

Dutch Big Scoots is de grootste motorscooterclub uit Nederland. Wij hebben leden uit België en Duitsland. Iedereen met een motorscooter maar ook met een andere type motor is welkom bij onze club.
Vrijblijvendheid staat bij ons hoog in het vaandel, u heeft geen verplichtingen. Deelname aan onze ritten is gratis, op uw eigen kosten na.

BIG

Groot zijn wij op vele fronten.

Regelmatig organiseren wij prachtige toerritten, die soms ook deels door onze buurlanden gaan. Er worden ook meerdaagse georganiseerd.
Onze zeer goed opgezette en begeleide ritten zijn een begrip in Nederland. Kenmerkend is de gezelligheid en de vriendschappelijke wijze waarop de leden met elkaar om gaan. Er zijn dan ook vele vriendschappen ontstaan binnen de club.

Ook jij bent van harte welkom bij DBS!SCOOTS

DBS is specifiek voor motorscooters gedacht maar er rijden ook meerdere typen motoren mee. Vooral de MP3 en soortgelijk is vaak goed vertegenwoordigd.
Iedereen is dus welkom.

Wij hebben als doel zoveel mogelijk motorscooterliefhebbers bij elkaar te brengen en het scooterrijden te promoten.

Op ons forum delen leden hun ervaringen en kennis, een bron aan informatie.